- PÅ DENNE SIDEN FINNER DU KLUBB-INFO FRA NORSKE BLUESKLUBBER OG PRESSEMELDINGER FRA FLERE KILDER. SÅ HAR DERE NOE, SOM BARE MÅ UT? LA OSS FÅ SAKEN, DA - SÅ, KANSKJE! PS! MELDINGER KAN VÆRE REDIGERT AV OSS, OG VI BEHØVER IKKE VÆRE ENIG MED BIDRAGSYTER OM INNHOLDET!
Copyright © 2001-2012 Tor Ottesen
The Norwegian Bluesworld, er ikke ansvarlig  for eventuelle døde pekere, eller gir garanti for
 riktig peking. Heller ikke er vi ansvarlige for innholdet for utenforstående pekere eller pekere som ikke viser til våre egne sider.

Pressemelding fra Notodden Blues Festival (3.4.12):
STOR KULTURDAG PÅ NOTODDEN
Lørdag 14. april blir det stor kulturdag på Notodden med konserter fra lunsj til midnatt med det beste av hva Notodden har å by på!

Konsert med Damer I Blues i Notodden Teater.
Notodden Blues Festival inviterer til storslått konsert med Damer I Blues i Notodden Teater lørdag 14. april. Det er første gang at Rita Engedalen og Margit Bakken presenterer sin nye kritikerroste plate Broken Soul Blues i hjembyen Notodden.
Damer I Blues er blitt Women In Blues og er på kort tid blitt Notoddens nye superstjerner. De har akkurat sluppet sin debutplate Broken Soul Blues til overveldende jubel hos et samlet norsk pressekorps. Plata har fått terninglast 5 i aviser som Aftenposten, Dagbladet, Bergensavisen, Østlendingen, Varden og TA. Og Rita Engedalen er akkurat kommet hjem fra Berlin som Europamester i Blues!
Nå kommer endelig release-turneen til Rita og Margit til Notodden. Jentene og deres fantastiske musikere har opplevd utsolgte hus overalt hvor de har vært. Det er all grunn til å tro at det samme vil skje på Notodden.


Trond Ytterbø på Bellman
Etter konserten i kinoen inviterer Notodden Blues Festival til fortsettelse av kvelden på Bellman. Her blir det variert musikk fra Notodden-legenden Trond Ytterbø m. venner. Ytterbø vil spille både nye og kjente og kjære låter fra sin karriere. Ytterbø har mange venner så her er det duket for en spennende kveld på Notoddens kulturpub Bellman.

Kultur i sentrum
I samarbeid med bl.a. Telen og Notodden kommune vil det bli kulturinnslag med både unge og etablerte artister i Notodden sentrum hele dagen. Det blir også en merkedag i Notodden siden det blir nedleggelse av grunnstein til Notoddens nye kulturhus. Her vil du bl.a. oppleve innslag med elever fra kulturskolen og du vil kunne gjenoppleve musikalsk møte mellom Notodden Blues Band og mesterspellemann Knut Buen. Programmet er fremdeles i utvikling, så mer vil komme til.